x

optimale ervaring

Als u optimaal van onze website wilt genieten, raden we u aan uw browser bij te werken naar de meest recente versie.
chrome mf ie
Inloggen

Word NU lid van NU’91

Kies nu voor een passend lidmaatschap

(€ 13,59 per maand)
Genoemde prijzen gelden voor 2020 en zijn op basis van automatische incasso.
U dient een kopie van het bewijs van inschrijving te overleggen.
(€ 5,13 per maand)
Genoemde prijzen gelden voor 2020 en zijn op basis van automatische incasso.
(€ 6,98 per maand voor inkomens < minimumloon)
Reductielidmaatschap: € 6,98 per maand. Voor leden met een inkomen beneden het minimumloon. Om aanspraak op het reductielidmaatschap te maken, vraagt NU´91 een schriftelijke onderbouwing.
(€ 11,49 per persoon per maand)
Partners delen het zelfde adres en ontvangen één exemplaar van Zorg anno NU

Combilidmaatschap Voor leden van de onderstaande, bij NU'91 aangesloten beroepsverenigingen geldt een speciaal voordelig tarief. (Klik op de naam voor meer informatie)

NVAM
Anesthesiemedewerkers kunnen direct lid worden van de NVAM, Nederlandse vereniging van Anesthesiemedewerkers. Zij betalen dan € 6,98 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 85,- per jaar voor het lidmaatschap van de NVAM.
,
BRV
Recovery verpleegkundigen kunnen direct lid worden van de BRV, Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen. Zij betalen dan € 6,98 per maand voor het NU´91 lidmaatschap en € 55 per jaar voor het lidmaatschap van de BRV.
,
LVO
Operatie Assistenten kunnen direct lid worden van de Landelijke Beroepsvereniging van Operatie Assistenten LVO. Zij betalen € 6,98 per maand voor het NU’91 lidmaatschap. Het lidmaatschap van LVO is € 86,00 per jaar.
,
Donor
Donatiefunctionarissen kunnen direct lid worden van Donor, beroepsvereniging voor donatiefunctionarissen. Zij betalen dan € 6,98 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 100,- per jaar voor het lidmaatschap van Donor.
,
LVMS
MS-verpleegkundigen kunnen direct lid worden van de LVMS, Landelijke Werkgroep MS-verpleegkundigen. Zij betalen € 6,98 per maand voor het NU´91 lidmaatschap en -€ 10,- per jaar voor het lidmaatschap van LVMS.
,
NVHVV
Hart en Vaat Verpleegkundigen kunnen direct lid worden van Vereniging van Hart en Vaat Verpleegkundigen. Zij betalen dan € 6,98 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 53 per jaar voor het lidmaatschap van de NVHVV.
,
VGN
Gipsverbandmeesters kunnen direct lid worden van de VGN, Vereniging van Gipsverbandmeesters Nederland. Zij betalen € 6,98 per maand voor het NU´91 lidmaatschap plus € 85,- per jaar voor het lidmaatschap van de VGN.
,
VF&O
VF&O —verpleegkundigen kunnen direct lid worden van VF&O, De beroepsvereniging Vallen, Fracturen & Osteoporose. Zij betalen € 6,98 per maand en € 35,-per Jaar voor het lidmaatschap van VF&O.
,
NVLKNF
Laboranten Klinische Neurofysiologie kunnen direct lid worden van de Beroepsvereniging van Laboranten Klinische Neurofysiologie NVKLNF. Zij betalen € 6,98 per maand voor het NU’91 lidmaatschap en € 55,00 per jaar voor het lidmaatschap van NVLKNF.
,
NHV
Hartfunctielaboranten kunnen direct lid worden van de Nederlandse Hartfunctie Vereniging (NHV). Zij betalen € 6,98 per maand voor het NU'91 lidmaatschap. Voor het lidmaatschap van de NHV betalen zij € 59,- per jaar.
,
NVLA
Longfunctieanalisten kunnen direct lid worden van de Nederlandse Vereniging van Longfunctie Analisten (NVLA). Zij betalen € 6,98 per maand voor het NU'91 lidmaatschap. Voor het lidmaatschap van de NVLA betalen zij € 60,- per jaar.
,
VITHaS
Technische Invasief Hartstimulatie Specialisten kunnen direct lid worden van van VITHaS. Zij betalen € 6,98 - per maand voor het NU’91 lidmaatschap. Voor het lidmaatschap van VITHaS betalen zij € 35,- per jaar.

Genoemde prijzen gelden voor 2020 en zijn op basis van automatische incasso. De contributie wordt iedere maand rond de 26e geïncasseerd door NU’91.