x

optimale ervaring

Als u optimaal van onze website wilt genieten, raden we u aan uw browser bij te werken naar de meest recente versie.
chrome mf ie
Uitloggen

KLANKBORDGROEP GENERATION NU

De toekomstdroom van NU'91 is een arbeidsmarkt waarin verpleegkundigen en verzorgenden krachtig, zichtbaar en invloedrijk zijn, zowel op strategisch politiek niveau als binnen instellingen én als individuele professional.


De klankbordgroep Generation NU adviseert en inspireert het NU'91 MT en de Ledenraad zodat zij de dienstverlening en het beleid van NU'91 kunnen updaten a.d.h.v. wensen en verwachtingen van jongeren. En creëert draagvlak onder jongeren voor thema's voor een arbeidssituatie waarin verpleegkundigen en verzorgenden krachtig, zichtbaar en invloedrijk zijn, zowel op strategisch politiek niveau als binnen instellingen én als individuele professional.

POLL

Vind jij het leuk om andere jongeren binnen jouw vakgebied te ontmoeten?

90%
1%
9%

EVENTS GENERATION NU

Wil jij weleens wat meer weten? Over onderwerpen die echt belangrijk zijn voor jou als jonge - misschien wel aankomende - gezondheidszorger? Regelmatig organiseert Generation NU GRATIS events over voor jou prikkelende issues. Want jouw generatie staat op dit moment voor extra uitdagingen!


Houd de online agenda in de gaten. >

Neem deel aan onze
Google Hangout:

GENERATION NU

Lees meer >
Deelnemen >

NIEUWEUNIE91

Hoe zit het nu echt met de huishoudelijke hulp in de thuiszorg http://t.co/wAy3NTKI1U

ZORG NU DAT
JE OP DE
HOOGTE BENT!

Zorg NU als aankomend zorgtalent dat je weet wat er speelt. Juist NU!

LID WORDEN

EEN BEROEPSORGANISATIE?
VOOR MIJ?

Jonge mensen maken het verschil, ook bij NU91. Zorg er samen met ons voor dat jouw studie- en werksituatie toekomstbestendig blijft. Laat daarom je stem gelden, liever NU op tijd dan in de toekomst te laat. Als NU’91 lid heb je direct inspraak in onze plannen. En houden wij je op de hoogte van alle voor jou relevante ontwikkelingen in de zorg. Pak de mogelijkheid om jezelf en jouw (toekomstige) beroep binnen een leuke en interactieve om-geving verder te ontwikkelen. Dit kan binnen vele projecten en activiteiten, bijvoorbeeld de NU’91 Generation NU!

MONIQUE KEMPFF STELT ZICH VOOR

Er was eens heel lang geleden een leerling verpleegkundige. Ik was een beetje punk, dat hoorde in die tijd als je in de psychiatrie werkte.
Lees meer >