x

optimale ervaring

Als u optimaal van onze website wilt genieten, raden we u aan uw browser bij te werken naar de meest recente versie.
chrome mf ie
Inloggen
Pak werkdruk aan met InBalans

Niemand kan om de grote werkdruk in de ggz heen. De werkdruk zorgt voor uitval en het vertrek van medewerkers. Daarom heeft NU’91 samen met de andere cao-partijen in de ggz de handen ineen geslagen en komen wij met een effectieve methode om werkdruk aan te pakken. In bijgaande flyer wordt de methode kort toegelicht.

Effectieve, bewezen aanpak voor de GGZ
Het terugdringen van werkdruk kan middels de methode InBalans. Deze methode legt de regie van de aanpak van werkdruk bij de teams en zorgt voor borging van oplossingen in de organisatie. Wij hebben gezien dat het ziekteverzuim hierdoor daalt, wat betekent dat er meer personeel beschikbaar komt voor de ggz. Dat maakt InBalans een bewezen effectieve aanpak om structureel met werkdruk aan de slag te gaan.

Ben je geïnteresseerd?
Het O&O-fonds GGZ biedt tien organisaties de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief met deze methode aan de slag te gaan. Wij verzoeken de ondernemingsraad dit onderwerp te agenderen en de bestuurder te wijzen op kansrijke oplossingen die de werkdruk terugdringen.

Wat kan je doen als OR?
Uw inzet en commitment zijn onmisbaar om werkdruk aan te pakken. Zet werkdruk op de agenda en maak jouw organisatie enthousiast om de methode InBalans in te zetten. Voor meer informatie kan je terecht bij het O&O-fonds GGZ (info@oofggz.nl).

Op 21 januari 2020 organiseert O&O fonds GGZ ook een bestuurstafel waar bestuurders van ggz-instellingen informatie kunnen krijgen over het programma. Je kunt jouw bestuurder wijzen op deze bijeenkomst.

 

Met vriendelijke groet,

Jacqueline den Engelsman

O&O-fonds GGZ

Flyer InBalans